Siirry pääsisältöön
Koti » Ajankohtaista » Avoin työpaikka, Intendentti

Avoin työpaikka, Intendentti

Länsi-Uudenmaan museo etsii vakituiseen virkaan näyttelyistä ja sisällöistä vastaavaa INTENDENTTIÄ.

Oletko kokenut projektipäällikkö ja palat halusta luoda erilaisia puhuttelevia sisältöjä? Haluatko päästä hiomaan timantteja? Tule meille töihin Raaseporiin!

Näyttelyistä ja sisällöistä vastaavana intendenttinä toimit Raaseporin museo -tiimin vetäjänä. Tärkein työtehtäväsi on museon sisältöjen kehittäminen. Tehtävän painotus on kulttuurihistoriallisen tiedon välittämisessä yleisölähtöisesti.

Länsi-Uudenmaan museo on alueellinen vastuumuseo. Olemme nopeasti kehittyvä ja kasvava museo. Meitä on tällä hetkellä 22 vakituista työntekijää, jonka lisäksi organisaatiossamme työskentelee 3-6 määräaikaista työntekijää vuosittain. Näyttelytoimintamme painottuu Tammisaaren keskustan kulttuurikortteliin, jossa sijaitseva Länsi-Uudenmaan museon museokompleksi koostuu kulttuurihistoriaan painottuvasta Raaseporin museosta sekä nykytaiteen museo Chappesta. Chappe, taiteen talo meren äärellä, on 2023 alussa avautunut, nykytaiteeseen painottuva taidemuseo, jonka uudisrakennuksen on suunnitellut JKMM-arkkitehdit. Museon avajaisnäyttelyissä vieraili ensimmäisen kolmen kuukauden aikana 35 000 kävijää.

Intendenttinä vastuullasi on kulttuurihistoriallisen sisältökokonaisuuden kehittäminen. Raaseporin museossa pilotoidaan tänä vuonna modulaarista Museolounge-näyttelykonseptia, joka tarjoaa sisältöjä koko Länsi-Uudenmaan alueelle. Alueellisuus myös sisällöissä kuuluu vastuumuseon tehtäviin.

Raaseporin museon näyttelytoimintaan kuuluvat pysyvien näyttelyiden lisäksi museon pihalla sijaitsevat 1700-luvun Porvaristalo ja 1800-luvun Lindbladin talo. Lisäksi museolla on Snappertunassa sijaitseva ulkomuseo Forngården, joka kuuluu kesän aukiolokohteisiin, sekä Tammisaaren Koivunimessä kokoelmakeskus Leira, josta kaavaillaan käyntikohdetta yleisölle. Yhdessä Chappen näyttelykuraattorin kanssa vastuullanne on Länsi-Uudenmaan museon tuottama näyttelysisältöjen kokonaisuus.

Tehtävänkuvaus: Intendentti, näyttelyt ja sisällöt

  1. Koordinoi ja toteuttaa Raaseporin museon näyttelytuotantoja ja sisältöjä; mm. kulttuurihistoriallisten sisältöjen vastuu
  2. Toimii Raaseporin museo -tiimin lähiesimiehenä (sisällöt, näyttelyt ja kokoelmat)
  3. Vastaa kulttuurihistoriallisesta tutkimus- ja julkaisutoiminnasta
  4. Toimii museonjohtajan sijaisena

Tarjoamme sinulle kehitysintoisen ja vireän työyhteisön. Museon arvot ovat kokeellinen, värikäs, kutsuva ja sivistynyt. Panostamme saavutettavuuteen sekä maantieteellisesti, että erilaiset rajoitteet huomioon ottaen. Toiminnassamme pyrimme avoimuuteen ja aitouteen.

Idyllinen Raaseporin seutu, johon kuuluvat mm. kulttuurielämästään tunnetut kylät Fiskars ja Billnäs, tarjoaa hienoja mahdollisuuksia työn ja elämän eri osa-alueilla. Täältä on myös hyvät juna- ja bussiyhteydet Helsinkiin sekä Turkuun.

Haemme sinua, joka haluat puhaltaa yhteen hiileen ja toteuttaa hienoja ja kunnianhimoisia projekteja kanssamme. Nautit muutoksesta ja uudet ajatukset viehättävät ja motivoivat sinua eteenpäin. Haluat työskennellä monipuolisesti yli ammatti- ja koulukuntarajojen.

Hakemustasi, pätevyyttäsi sekä soveltuvuuttasi tehtävään arvioidaan seuraavien kriteerien avulla:

Tullaksesi valituksi tähän tehtävään tarvitset (kelpoisuusvaatimus)

Seuraavat asiat ovat välttämättömiä työtehtävistä kiitettävästi suoriutumisessa

Eduksi on, jos sinulla on

Lisäansioksi luetaan myös

Virkasuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Virkasuhde alkaa 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työaika on virastotyöaika 36,25 h/viikko. Tehtävässä on liukuva työaika. Tarjoamme lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuksia (ePassi). Raaseporin kaupunki on savuton kaupunki. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävässä aloittamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 10.9.2023 mennessä!
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/intendentti-546280/

Palkkaus KVTES. Intendentin tehtäväkohtainen palkka on 3 590 euroa. Mahdollinen kokemuslisä määräytyy kunnallisen työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa:

Lassi Patokorpi, museonjohtaja
lassi.patokorpi@raseborg.fi, t. 019 289 2501
Puhelinajat: 25.8. klo 13–14, 29.8. klo 13–14, 31.8. klo 13–14, 6.9. klo 13–14, 7.9. klo 13–14
www.raaseporinmuseo.fi

Jaa

Lue myös

Täällä elettiin ennenkin – Lepinjärvi rautakaudella 

Lauantaina 2.3. klo 12–16.30, Tryckeriteatern, Laaksokatu 4, 10300 Karjaa Mitä Karjaan rautakaudesta pohjimmiltaan tiedetään? Missä karjaalaiset asuivat esihistorian aikana ja millaisia merkkejä heistä on säilynyt nykypäiviin?

Lue lisää

Tule meille töihin!

Arkistosihteeri Oletko järjestelmällinen ja viihdyt erinomaisesti rutiininomaisten tehtävien parissa? Onko sinulla kokemusta hallinnollisesta työstä sekä arkistoista? Hae meille töihin Länsi-Uudenmaan museoon!

Lue lisää

Tule museoon / Chappeen viettämään hiihtolomaa!

Hiihtolomaviikon työpajat Chappen Creative Space-tilassa 20-23.2.2024. Tiistai-perjantai klo. 11-14. Hiihtolomaviikon aikana vierailijoilla on mahdollisuus tehdä erityyppisiä käsitöitä Craft Rituals-näyttelyn hengessä.

Lue lisää
Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.

Pidemmät aukioloajat keskiviikkoisin!

Olemme keskiviikkoisin avoinna klo 20 saakka . Tervetuloa! MaanantaiSuljettuTiistai11-17Keskiviikko11-20 Torstai11-17Perjantai11-17Lauantai11-17Sunnuntai11-17

Lue lisää