Siirry pääsisältöön
Koti » Ajankohtaista » Hae tuottajaksi Raaseporin museoon!

Hae tuottajaksi Raaseporin museoon!

Hei sinä rautainen tuottaja! Haluatko olla rakentamassa Suomeen uutta ja rohkeaa taidemuseota, tuottaa innostavia ja osallistavia sisältöjä nykytaiteen ja kulttuuriperinnön parissa? Tervetuloa kunnianhimoiseen hankkeeseen Tammisaareen!

Tunnin päässä Helsingistä, Tammisaaren keskustassa, rakennetaan parhaillaan JKMM-arkkitehtitoimiston suunnittelemaa upeaa museorakennusta. Rakennusprojektista vastaa Albert de la Chapellen taidesäätiö, joka on Raaseporin kaupungin yhteistyökumppani. Kunnianhimoisena tavoitteena on luoda Länsi-Uudellemaalle uusi, kansallisesti vetovoimainen kulttuurikohde.

Uusi museo tarjoaa elämyksiä modernista-, nyky-, ja vanhemmasta taiteesta sekä muotoilusta Suomen, Pohjoismaiden ja Itämeren alueelta. Toiminnasta kaavaillaan monimuotoista, ajatuksia herättelevää sekä yleisöjä osallistavaa. Rakennus valmistuu loppusyksystä 2022 kokonaisuuteen, joka muodostaa kulttuurikorttelin yhdessä Raaseporin museon ja Pro Artibus -säätiön Galleri Elverketin kanssa.

Tarjoamme sinulle kehitysintoisen, innostavan ja vireän työyhteisön. Idyllinen Raaseporin seutu, johon kuuluvat mm. kulttuurielämästään tunnetut kylät Fiskars ja Billnäs, tarjoaa hienoja mahdollisuuksia työn ja elämän eri osa-alueilla. Täältä on myös hyvät juna- ja bussiyhteydet Helsinkiin sekä Turkuun.

Haemme sinua, joka olet järjestelmällinen ja suoriudut erinomaisesti paineen alla. Hallitset ja organisoit suvereenisti useita projekteja samanaikaisesti. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja toimit sujuvasti yhteistyössä niin koti- kuin ulkomaisten taiteilijoiden, asukkaiden, yhdistysten, yritysten ja erilaisten toimijoiden kanssa. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja työskentelet hyvin tiimissä.

Sinulla on vankkaa näyttöä projektien, hankkeiden, tapahtumien ja työpajojen tuottamisesta yleisöille. Ymmärrät museoissa ja kulttuuriperinnön parissa tehtävää työtä ja sinulla on asiakaslähtöinen ote. Hallitset viestintää erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Työpaikan kelpoisuusvaatimuksena on tutkinto tehtävään soveltuvalta alalta, sekä riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä.

Työn menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitaan erinomaiset taidot yhdestä kotimaisesta kielestä sekä hyvät toisesta. Myös englannin osaaminen on välttämätöntä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työhön kuuluu päivätyön ohella tarvittaessa ilta- ja viikonlopputyötä.

Tuottajan työtehtäviin kuuluu:

1. Tuottaa yleisötyötä ja vetää projekteja yhteistyössä kulttuurikorttelin toimijoiden kanssa. Yleisötyöhön kuuluu tapahtumien ja työpajojen tuottamista. Olet myös mukana suunnittelemassa opastustoimintaa ja mukana museopedagogisessa toiminnassa.
2. Toimia yhteyshenkilönä ja toteuttaa toimintaa paikallisten asukkaiden ja toimijoiden kanssa
3. Osallistua museon viestintään, mm. sosiaalisessa mediassa yhdessä museon viestintäsuunnittelijan ja markkinointipäällikön kanssa
4. Erilaisten hankkeiden ja projektien vetäminen, taloushallinta, ulkoisen rahoituksen hankkiminen

Etsimältämme henkilöltä odotamme
– rautaista otetta projektinhallinnasta
– kokemusta tapahtumien ja yleisötyön tuottamisesta
– järjestelmällisyyttä
– erinomaisia vuorovaikutustaitoja
– oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä
– paineensietokykyä
– innovatiivisuutta
– viestintäosaamista (erityisesti some)
– budjetoinnin ja taloushallinnan osaamista
– kokemusta ulkoisen rahoituksen hankkimisesta

Arvostamme myös
– kokemusta taiteen tuotannosta
– kokemusta taittojen ja videoiden tekemisestä

Lisäansioksi luetaan myös
– kokemusta yritysyhteistyöstä ja sponsorien hankkimisesta

Palkkaus KVTES-mukaan. Työaika on virastotyöaika 36,25 h/viikko. Tarjoamme lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuksia (ePassi). Raaseporin kaupunki on savuton kaupunki.

Museonjohtaja Lassi Patokorpi
puh. 019 289 2501 (puhelinajat: 21.1. klo 13-14; 27.1. klo 10-11; 31.1. klo 10-12)
lassi.patokorpi@raseborg.fi
Näyttelykuraattori Pia Hovi
puh. 019 289 2515 (puhelinajat: 19.1. klo 10-12; 20.1. klo 13-15; 24.1. klo 13-15)
pia.hovi@raseborg.fi

Työ alkaa 21.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 31.1.2022 klo 16:30.

Hae työpaikkaa KuntaRekryn kautta täällä:
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/tuottaja-405738/

Jaa

Lue myös

Kuvien myynti Hetkiä luonnossa-näyttelyssä.

Suosittu näyttelymme Hetkiä luonnossa, katsastus paikallisten valokuvaajien töihin sadan vuoden takaa, päättyy sunnuntaina 29. tammikuuta. Nyt sinulla mahdollisuus ostaa itsellesi suosikkivalokuvasi näyttelystä!

Lue lisää

Tule meille kesätoihin!

Kesää kohti! Kiinnostaako kesätyöt esimerkiksi museossamme? Raaseporin kesätyöntekijöiden haku on käynnissä! Hakuaika 10.3.2023 klo 12 asti. Linkki  Kuntarekryyn: https://www.kuntarekry.fi/se/jobbar/raaseporin-kaupungin-kesatyot-2023-488595-1/

Lue lisää

Yleisöopastuksia Helene Schjerfbeckin elämä ja taide – näyttelyssä

Opastettuja kierroksia järjestetään Helene Schjerfbeckin elämä ja taide - näyttelyssä keskiviikkoisin klo 15 ruotsiksi ja klo 16 suomeksi. Opastus sisältyy pääsylipun hintaan ja kestää noin 30 min.

Lue lisää
Hetkiä luonnossa juliste

Hetkiä luonnossa – Tervetuloa aikamatkalle metsän siimekseen

Valokuvanäyttely 22.4.2022-29.1.2023 Raaseporin museossa, Museokatu 8, Tammisaari. Näyttelymme kutsuu sinut pysähtymään hetkeksi luonnon äärelle. Museon kokoelmien uumenista löytyneet historialliset valokuvat avaavat näkymiä kansallismaisemiimme,

Lue lisää