Siirry pääsisältöön
Koti » Ajankohtaista » Rainbow Reflections 

Rainbow Reflections 

Tervetuloa sanataiteen työpajaan Nathalie Sallegrenin kanssa Raasepori Priden aikana. Työpajan järjestävät Chappe, Galleria Elverket ja Raaseporin museo yhteistyössä Raasepori Priden kanssa.

Sijainti: Tammisaaren kulttuurikortteli, tapahtumapuutarha
Aika: Keskiviikkona 23.8 klo 16-19
Teema: Identiteetti
Kieli: ruotsi ja englanti. Paikan päällä oleva henkilökunta kääntää tarvittaessa suomeksi.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja kaikki materiaalit sisältyvät

Tammisaaren kulttuurikortteli tekee Raaseporin Priden aikana yhteistyötä runotaiteilija Nathalie Sallegrenin kanssa. Työpaja tapahtuu pihalla*, joka on jaettu kolmen kulttuurikeskuksen – Chappen, Galleria Elverketin ja Raaseporin museon – kesken. Inspiraatiota ympäristöstä – taideteoksia ja veistoksia sisällä ja ulkona, arkkitehtuuria – Sallegren kutsuu osallistujat reagoimaan ympäristöön sanoin ja kuvin.

*Sateen sattuessa työskentelemme sisätiloissa Galleria Elverketissä ja/tai Raaseporin museon aulassa.

Ohjelma:
Intro/lämmittely 1 – 16.00
Intro/lämmittely 2 – 17.30
Työpaja toimii drop-in-periaatteella, tule kun sinulle sopii. Voit jäädä luomaan koko työpajan ajan tai tehdä pienen kierroksen. Lämmittelyt klo 16 ja 17.30 ovat ohjattuja harjoituksia, jotka toimivat johdatuksina luomiseen. Kirjoittaminen ja harjoitukset muuttuvat ja kehittyvät työpajan aikana, joten kannattaa jäädä molempiin lämmittelyihin ja katsoa mitä ne tuovat mukanaan! Kaiken ikäiset ja taustaiset ovat tervetulleita!

Tapahtuman aikana Chappen ja Raaseporin museo on avoinna klo 20 asti, Galleria Elverket 19 asti.

Jaa

Lue myös

Tule meille töihin!

Sijaisia museon asiakaspalveluun Haku Kuntarekryn kautta. Oletko kiinnostunut työskentelemään Raaseporin uusimmassa ja kuumimmassa kulttuurikohteessa? Etsimme innokkaita ja palvelualttiita henkilöitä työskentelemään tarpeen tullen Chappen ja Raaseporin museon asiakaspalvelussa.

Lue lisää
Veturi

Höyryveturit ja pienoismallirakentaminen 1.10.2023 klo 11-13

150 vuotta sitten höyryveturit mullistivat länsiuusimaalaisen maiseman, kun Hanko-Hyvinkää rata valmistui. Suuret kummalliset höyrykoneet, veturit, puskivat eteenpäin maaseudun halki pilvien lailla vetäen perässään kolisevia vaunuja.

Lue lisää
Helene Schjerfbeck muotokuvat

Yleisöopastukset

Yleisöoopastukset Helene Schjerfbeckin elämä ja taide näyttelyssä. Opastetut kierrokset järjestetään lauantaisin klo 13.00 (ruotsiksi) ja klo 13.30 (suomeksi). Opastetut kierrokset kestävät noin 30 minuuttia.

Lue lisää

Avoin työpaikka, Intendentti

Länsi-Uudenmaan museo etsii vakituiseen virkaan näyttelyistä ja sisällöistä vastaavaa INTENDENTTIÄ. Oletko kokenut projektipäällikkö ja palat halusta luoda erilaisia puhuttelevia sisältöjä? Haluatko päästä hiomaan timantteja?

Lue lisää