Siirry pääsisältöön
Koti » Ajankohtaista » Vohvelipäivä 26.3

Vohvelipäivä 26.3

Tule mukaan toivottamaan kevät tervetulleeksi yhdessä Galleria Elverketin, Raaseporin museon ja Villa Skeppetin kanssa! Järjestämme taas perinteisen Vohvelipäivän lauantaina 26.3. klo 11–17. Vapaa pääsy kaikkiin ohjelmiin ja näyttelyihin.

Vohveleita

Mikaelskolanin luokka 2 myy vohveleita Villa Skeppetin pihapiirissä (Snäcksundintie 8) klo 12 alkaen niin kauan kuin taikinaa riittää. 


Työpaja 

Tammisaaren kulttuurikorttelissa (Museokatu 6-8) Galleria Elverket ja Raaseporin museo järjestävät työpajan Kevään merkit klo 12–15: rakenna oma linnunpönttösi ja istuta siemen ruukkuun kotiin otettavaksi.

Näyttelyt ja opastukset 

Galleria Elverket, Raaseporin museo ja Villa Skeppet ovat auki klo 11–17. Huomioithan, että Villa Skeppetin pienen tilan vuoksi kävijöitä otetaan sisään vain muutama kerrallaan. 

Galleria Elverketissä esillä Naisten rakkaus -näyttely. Kuraattori Juha-Heikki Tihisen opastus näyttelyyn klo 14.30.

Raaseporin museossa näyttelyt Kaikkien aikojen Raasepori sekä Helene Schjerfbeckin elämä ja taide.

Tervetuloa!

Jaa

Lue myös

Yleisöopastuksia näyttelyissä

Voimme iloisesti ilmoittaa, että tarjoamme 5.10.2022 lähtien yleisöopastuksia näyttelyissämme. Opastettuja kierroksia järjestetään sekä taidenäyttelyssä Helene Schjerfbeckin elämä ja taide että valokuvanäyttelyssä Hetkiä Luonnossa.

Lue lisää
Hetkiä luonnossa juliste

Hetkiä luonnossa – Tervetuloa aikamatkalle metsän siimekseen

Valokuvanäyttely 22.4.2022-29.1.2023 Raaseporin museossa, Museokatu 8, Tammisaari. Näyttelymme kutsuu sinut pysähtymään hetkeksi luonnon äärelle. Museon kokoelmien uumenista löytyneet historialliset valokuvat avaavat näkymiä kansallismaisemiimme,

Lue lisää

Summer is coming & we are hiring!

Kesää kohti! Kiinnostaako kesätyöt esimerkiksi museossamme? Raaseporin kesätyöntekijöiden haku on käynnissä! Hakuaika 10.3. asti. Linkki  Kuntarekryyn: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/raaseporin-kaupungin-kesatyot-2022-402218-1/

Lue lisää