Siirry pääsisältöön

Ajankohtaista

Suomen muinaistaideseura adoptoi Kirkkonummen Juusjärven kalliomaalauksen

Länsi-Uudenmaan museon Adoptoi Monumentti -toiminta käyntiin. Suomen muinaistaideseura adoptoi Kirkkonummen Juusjärven kalliomaalauksen Länsi-Uudenmaan museo ja Suomen muinaistaideseura ovat tehneet sopimuksen Kirkkonummen Juusjärven kalliomaalauksen adoptoinnista.

Lue lisää

Helene Schjerfbeckin elämä ja taide-näyttely on suljettu väliaikaisesti.

Helene Schjerfbeckin elämä ja taide -näyttely on suljettu väliaikaisesti uuden taidemuseorakennuksen rakennustöiden aloittamisen takia. Sulun päättymisen tarkka ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Lue lisää

Web kamera

Museopihalla on web kamera, jonka kautta voi seurata uuden museorakennuksen valmistumista. Linkki kameraan löytyy täältä.

Lue lisää

Yleisöopastuksia ”Back to school” näyttelyssä

Tervetuloa “Back to School”  teemanäyttelyymme, joka kertoo koulun ja koulutuksen kehityksestä Raaseporissa 1600-luvusta eteenpäin. Tarjoamme kaksi 30 minuutin opastuksia kaksi kertaa viikossa molemmilla kotimaisilla kielillä.

Lue lisää

Uuden taidemuseorakennuksen rakentaminen Raaseporiin alkaa

Tammisaaren vanhan kaupungin laidalla avautuu uusi Kulttuurikortteli loppukesästä 2022. Raaseporin museon Ekta-rakennus ja Pro Artibus säätiön Galleria Elverket saavat seurakseen uuden taidemuseorakennuksen.

Lue lisää

Forngårdenin museo on vielä auki

Kesäkausi jatkuu Forngårdenin museolla vielä viikon verran ja teemana on koulut.Tervetuloa tutustumaan salin lukukinkereihin ja koulujen historiaan Snappertunassa. Samaan aikaan voit tehdä pienen kävelyretken Kruskullaan,

Lue lisää

Back to School

Tammisaaren kaupungin maine ”koulukaupunkina” alkoi rakentua jo 1600-luvulla, mutta nykyisen Raaseporin alueella oli muitakin koulutuslaitoksistaan tunnettuja paikkakuntia, kuten esimerkiksi Fiskars ja sen moderni Lancasterkoulu.

Lue lisää

Uusi taidemuseorakennus

Uuden taidemuseorakennuksen rakennustyöt alkavat kevään aikana. Pian voit myös seurata rakennustöitä livenä web-kameramme välityksellä.

Läs mer

Museo avataan 5.5.20201

Museon ovet aukeavat taas 5.5.2021 klo 11. Seuraavia rajoituksia tulee vielä noudattaa:Max. 10 henkilöä tiloissa samanaikaisesti.Kasvomaskia tulee käyttää.Turvavälit tulee turvata. Tervetuloa!

Lue lisää

Uusi museonjohtaja

Filosofian maisteri Lassi Patokorpi on valittu Raaseporin museon uudeksi museonjohtajaksi. Hän on aikaisemmin työskennellyt amanuenssina Hangon museossa ja erikoistutkijana Signe ja Ane Gyllenbergin säätiössä.

Lue lisää