Siirry pääsisältöön
Koti » Ajankohtaista » Tule meille töihin!

Tule meille töihin!

Sijaisia museon asiakaspalveluun

Oletko kiinnostunut työskentelemään Raaseporin uusimmassa ja kuumimmassa kulttuurikohteessa? Etsimme innokkaita ja palvelualttiita henkilöitä työskentelemään tarpeen tullen Chappen ja Raaseporin museon asiakaspalvelussa.

Museoapulaiset työskentelevät Chappen ja Raaseporin museon asiakaspalvelun eri tehtävissä. Työ sisältää asiakaspalvelua kassalla, puhelimessa ja sähköpostitse. Tehtävät saattavat sisältää myös opastusta sekä työtehtäviä museokaupassa ja museokahvilassa. Museon asiakaspalvelutiimissä työskentelee seitsemän vakinaista museoapulaista. Museoapulaiset työskentelevät Chappessa sekä Raaseporin museossa.

Pidemmät sijaisuudet voivat tulla auki erillisinä ilmoituksina ja onkin hyvä seurata Raaseporin kaupungin Kuntarekrysivuja.

Haku Kuntarekryn kautta.

Yhteystiedot:

Museojohtaja Lassi Patokorpi
puh. 019-289 2501
lassi.patokorpi@raseborg.fi

Jaa

Lue myös

Talomuseopäivä Snappertunassa 8.6. klo 11–16

Perinteistä Talomuseopäivää vietetään lauantai 8.6.2024 klo 11-16 Forngårdenin museolla Snappertunassa.Ohjelmassa muun muassa sepän ja suutarin työnäytöksiä, tapahtumaan osallistuu myös paikallisia käsityöläisiä klo 11-14 välillä.Tapahtumassa on Snappertuna Fornminnesföreningin järjestämä kahvi- ja kirjamyyntipiste.

Lue lisää
raseborgs stad

Avoin työpaikka: arkeologi

Länsi-Uudenmaan museo toimii arkeologisen kulttuuriperinnön asiantuntijana alueella, joka kattaa kahdeksan kaupunkia ja kuntaa Länsi-Uudellamaalla. Arkeologimme ottaa yhteistyössä museon rakennustutkijan kanssa lausunnoin kantaa maan- ja metsänkäyttöhankkeisiin,

Lue lisää
Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.

Pidemmät aukioloajat keskiviikkoisin!

Olemme keskiviikkoisin avoinna klo 20 saakka . Tervetuloa! MaanantaiSuljettuTiistai11-17Keskiviikko11-20 Torstai11-17Perjantai11-17Lauantai11-17Sunnuntai11-17

Lue lisää