Siirry pääsisältöön
Koti » Tapahtumat

Kulttuurilenkki Pimeänä viikonloppuna, perjantaina 28.10.2022 klo 17-19.30

Pro Artibus-säätiö, Länsi-Uudenmaan museo ja Villa Skeppet järjestävät Tammisaaressa toistuvan Kulttuurilenkki-tapahtuman perjantaina 28.10.2022 klo 17-19.30. Tämän vuoden ohjelmassa on luvassa kaksi vierailukohdetta, Kokoelmakeskus Leira ja Villa Skeppet. Haluamme kyseisen afterwork-tapahtuman avulla tarjota vierailijoillemme pientä piristystä arkeen. Tule mukaan ja inspiroidu kanssamme. Tervetuloa! Vapaa sisäänpääsy!

Kokoelmakeskus Leira: Teollisuuskatu 8 Tammisaari

Kokoelmakeskus Leira avaa ovensa kävijöille ja tarjoilee nostalgisen kulttuurilenkin museokokoelmien pariin.
Kokoelmakeskuksen hyllyiltä löydät historiallisia helmiä vuosien saatosta eri museoiden kokoelmista ja pääset tapaamaan muun muassa Länsi-Uudenmaan, Hangon, Fiskarsin, Lohjan ja Vihdin museoiden henkilökuntaa,
jotka kertovat mielellään enemmän museoiden aarteista.

Villa Skeppet: Snäcksundintie 8, Tammisaari

Tule ja koe Alvar Aallon arkkitehtuuri ja kirjailijakoti Villa Skeppet. Illan aikana järjestämme näyttelyn Arkkitehti Elissa Aalto 100 vuotta- avoimet avajaiset. Tervetuloa tutustumaan aikansa vahvimpiin naisiin kuuluneeseen Elissa Aaltoon! Pro Artibus esittelee Gun Holmströmin Arkipelag- videoteoksen taidekokoelmistaan. Meditatiivinen teos esittelee saaria, klassisia veistoksia ja merta – elementtejä, joita löytyy myös Villa Skeppetin interiööristä ja historiasta. Kulttuurilenkin yhteydessä videoteos ja Villa Skeppetin miljöö käyvät vuoropuhelua keskenään. Sään salliessa nautimme myös mukavasta yhdessäolosta puutarhassa.

Lisää tapahtumia löydät Raaseporin tapahtumakalenterista