Siirry pääsisältöön

Näyttelyarkisto

2020 
KIELLETTYÄ VIINAA 
PORVARISTALON HIIRIEN JOULU (ei avattu) 

2019 
NUORI KAPINALLINEN 
PROJEKT ALBERT: ARKKITEHTUURIKILPAILU 
JOULU PORVARISTALOSSA 

2018 
VANKILEIRIHELVETTI DRAGSVIK (H-talo) 
TAIDETTA DE LA CHAPELLE 
JOULUVIERAILULLA KELLOSEPÄN TALOSSA 

2017 
DRAGSVIK-MONEN MUISTON PAIKKA 
MARIKKI JA KAISA JOULUN AIKAAN 

2016 
RAASEPORI – VALLAN LINNAKE 
JOULUVIERAILULLA TAMMISAARESSA 

2015 
KRAVATIT JA KALSARIT 
JUGEND – BILLNÄS 

Porvaristalo

Porvaristalo on vanha kaupunkitalo, josta on säilynyt alkuperäinen kaksikerroksinen asuintalo sekä niin ikään alkuperäinen ulkorakennusrivistö. Keltainen, kaksikerroksinen päärakennus on peräisin 1790-luvulta. Tyyliltään talon eri huoneet edustavat kustavilaisuutta,

Lue lisää

Valokuva-ateljee

Lindbladin talo rakennettiin 1730-luvulla alun perin Kustaa Vaasan kadulle museota vastapäätä. Talo toimi 1800-luvulla mm. kelloseppien talona, ja se siirrettiin nykyiselle paikalleen vuonna 1961.

Lue lisää

Blombergin talo

Blombergin talon tarkka rakentamisvuosi ei ole tiedossa. Käytettävissä olevien lähteiden mukaan talon pitäisi olla rakennettu ennen vuotta 1833, jolloin siihen on merkitty asukkaat.

Lue lisää

Forngårdenin talomuseo Snappertunassa

Museon perusti Snappertuna Fornminnesförening (muinaismuistoyhdistys) vuonna 1958 rehtori Einar Öhmanin johdolla. Kaikki talomuseon rakennukset on siirretty paikalle muualta, pääasiassa Halstön saarelta, joka oli Öhmanin kotipaikka.

Lue lisää

Back to school – näyttely

Tammisaaren kaupungin maine ”koulukaupunkina” alkoi rakentua jo 1600-luvulla, mutta nykyisen Raaseporin alueella oli muitakin koulutuslaitoksistaan tunnettuja paikkakuntia, kuten esimerkiksi Fiskars ja sen moderni Lancasterkoulu.

Ajankohtaiset näyttelyt EKTAssa