Siirry pääsisältöön

Näyttelyarkisto

2020 
KIELLETTYÄ VIINAA 
PORVARISTALON HIIRIEN JOULU (ei avattu) 

2019 
NUORI KAPINALLINEN 
PROJEKT ALBERT: ARKKITEHTUURIKILPAILU 
JOULU PORVARISTALOSSA 

2018 
VANKILEIRIHELVETTI DRAGSVIK (H-talo) 
TAIDETTA DE LA CHAPELLE 
JOULUVIERAILULLA KELLOSEPÄN TALOSSA 

2017 
DRAGSVIK-MONEN MUISTON PAIKKA 
MARIKKI JA KAISA JOULUN AIKAAN 

2016 
RAASEPORI – VALLAN LINNAKE 
JOULUVIERAILULLA TAMMISAARESSA 

2015 
KRAVATIT JA KALSARIT 
JUGEND – BILLNÄS 

Hetkiä luonnossa juliste

Hetkiä luonnossa – Tervetuloa aikamatkalle metsän siimekseen

Valokuvanäyttely 22.4.2022-29.1.2023 Raaseporin museossa, Museokatu 8, Tammisaari. Näyttelymme kutsuu sinut pysähtymään hetkeksi luonnon äärelle. Museon kokoelmien uumenista löytyneet historialliset valokuvat avaavat näkymiä kansallismaisemiimme,

Ajankohtaiset näyttelyt

Helene Schjerfbeckin elämä ja taide

Helene Schjerfbeckin elämää ja taidetta esittelevä pysyvä näyttely. Näyttelyssä on esillä noin kaksikymmentä teosta, joita vaihdetaan ajoittain. Tekstit, kuvat ja filmit kertovat taiteilijattaren elämästä.

Lue lisää

Porvaristalo

Huom! Porvaristalo, Lindbladin talo (valokuvaamo näyttely) sekä Blombergin talo ovat valitettavasti kiinni vuonna 2022. Porvaristalo on vanha kaupunkitalo, josta on säilynyt alkuperäinen kaksikerroksinen asuintalo sekä niin ikään alkuperäinen ulkorakennusrivistö.

Lue lisää

Valokuva-ateljee

Huom! Porvaristalo, Lindbladin talo (valokuvaamo näyttely) sekä Blombergin talo ovat valitettavasti kiinni vuonna 2022. Lindbladin talo rakennettiin 1730-luvulla alun perin Kustaa Vaasan kadulle museota vastapäätä.

Lue lisää

Blombergin talo

Huom! Porvaristalo, Lindbladin talo (valokuvaamo näyttely) sekä Blombergin talo ovat valitettavasti kiinni vuonna 2022. Blombergin talon tarkka rakentamisvuosi ei ole tiedossa.

Lue lisää

Forngårdenin talomuseo Snappertunassa

Museon perusti Snappertuna Fornminnesförening (muinaismuistoyhdistys) vuonna 1958 rehtori Einar Öhmanin johdolla. Kaikki talomuseon rakennukset on siirretty paikalle muualta, pääasiassa Halstön saarelta, joka oli Öhmanin kotipaikka.

Lue lisää