Siirry pääsisältöön
Koti » Ajankohtaista » Avoin työpaikka: asiakaspalveluvastaava

Avoin työpaikka: asiakaspalveluvastaava

Chappeen ja Raaseporin museoon etsitään vakituiseen tehtävään ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

Haluatko työskennellä Uudenmaan tämän hetken puhutuimmassa uudessa taidemuseossa? Kiinnostaako merkityksellinen työ erilaisten kulttuurielämysten parissa?

Asiakaspalveluvastaavana vastaat museokohteidemme Chappen ja Raaseporin museon asiakasrajapintojen palvelukokonaisuudesta. Kokonaisuuteen kuuluu asiakaspalvelua paikan päällä, opastusta, museokauppa, pienimuotoinen kahvila sekä asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.  Toimit vetäjänä seitsenhenkiselle asiakaspalvelutiimille, jossa on lisäksi kesäisin useita sesonkityöntekijöitä. Työpaikka sijaitsee Tammisaaren keskustassa museon tiloissa ja se on pääsääntöisesti läsnäolotyötä. Työ sisältää toisinaan myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Chappe ja Raaseporin museo ovat osa Länsi-Uudenmaan museota ja asiakaspalveluvastaava on museon johtoryhmän jäsen.

Länsi-Uudenmaan museo on alueellinen vastuumuseo. Olemme nopeasti kehittyvä ja eteenpäin katsova museo. Museossa työskentelee 25 vakituista työntekijää sekä 3–6 määräaikaista työntekijää vuosittain. Näyttelytoimintamme painottuu Tammisaaren kulttuurikortteliin, jossa sijaitseva museokokonaisuus koostuu kulttuurihistoriaan painottuvasta Raaseporin museosta sekä nykytaiteen museo Chappesta. Kesäisin Raaseporin museon näyttelytoimintaa on myös Snappertunassa sijaitsevassa Forngårdenin talomuseossa.

Chappe, taiteen talo meren äärellä, on 2023 alussa avautunut, nykytaiteeseen painottuva taidemuseo. Arkkitehtuurin Finlandia-ehdokkaana ollut uudisrakennus on JKMM Arkkitehtien suunnittelema. Chappessa vieraili viime vuonna yli 60 000 kävijää ja se valittiin myös vuoden matkailuinnovaatioksi. Tänä vuonna Chappe on ehdolla vuoden museoksi!

Työtehtävät

  1. Vastaat asiakaspalvelusta Raaseporin museossa ja Chappessa
  2. Toimit asiakaspalvelutiimin tiiminvetäjänä, työtehtäviin kuuluu muun muassa työvuorolistojen laadinta, sijaisjärjestelyt, lomien ja poissaolojen hyväksyntä, ym.
  3. Vastaat myyntiliikenteestä, kuten tilitykset, seuranta ja myyntijärjestelmien ylläpito
  4. Vastaat museokauppa- ja kahvilatoiminnasta ja sen kehittämisestä yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa

Tarjoamme sinulle kehitysintoisen ja vireän työyhteisön. Museon arvot ovat kokeellinen, värikäs, kutsuva ja sivistynyt. Toiminnassamme pyrimme saavutettavuuteen, avoimuuteen ja aitouteen.

Idyllinen Raaseporin seutu, johon kuuluvat mm. kulttuurielämästään tunnetut kylät Fiskars ja Billnäs, tarjoaa hienoja mahdollisuuksia työn ja elämän eri osa-alueilla. Täältä on myös hyvät juna- ja bussiyhteydet Helsinkiin sekä Turkuun.

Haemme sinua, joka haluat puhaltaa yhteen hiileen ja toteuttaa hienoja ja kunnianhimoisia projekteja kanssamme. Nautit muutoksesta ja uudet ajatukset viehättävät ja motivoivat sinua eteenpäin. Haluat työskennellä monipuolisesti yli ammatti- ja koulukuntarajojen.

Hakemustasi, pätevyyttäsi sekä soveltuvuuttasi tehtävään arvioidaan seuraavien kriteerien avulla:

Tehtävän kelpoisuusvaatimus

Seuraavat asiat ovat välttämättömiä työtehtävistä kiitettävästi suoriutumisessa

Arvostamme, jos sinulla on

Ansioksi luetaan myös (mutta ei edellytetä)

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palvelussuhde alkaa 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työaika on yleinen keskimääräinen työaika 38,25 h/viikko. Tarjoamme lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuksia (ePassi). Raaseporin kaupunki on savuton kaupunki. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävässä aloittamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus KVTES.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 3.4.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Museonjohtaja Lassi Patokorpi

019 289 2501 (puhelinajat: 21.3. klo 11, 25.3. klo 13, 29.3. klo 10, 2.4. klo 14.)

lassi.patokorpi@raseborg.fi

Jaa

Lue myös

Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.

Avoin työpaikka: viestinnän ja markkinoinnin tuottaja

Haluatko työskennellä Uudenmaan tämän hetken puhutuimmassa uudessa taidemuseossa Chappessa? Kiinnostaako viestintä ja markkinointi historian, kulttuuriperinnön ja taiteen parissa? Oletko haka sosiaalisen median osaaja?

Lue lisää
Helene Schjerfbeck muotokuvat

Yleisöopastukset

Yleisöoopastukset Helene Schjerfbeckin elämä ja taide näyttelyssä 6.4.2024 lähtien. Opastetut kierrokset järjestetään lauantaisin klo 13.00 (ruotsiksi) ja klo 13.30 (suomeksi) sekä keskiviikkoisin klo 18 (ruotsiksi) ja klo 18.30 (suomeksi).

Lue lisää

Tule meille töihin!

Sijaisia museon asiakaspalveluun Oletko kiinnostunut työskentelemään Raaseporin uusimmassa ja kuumimmassa kulttuurikohteessa? Etsimme innokkaita ja palvelualttiita henkilöitä työskentelemään tarpeen tullen Chappen ja Raaseporin museon asiakaspalvelussa.

Lue lisää
Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.

Pidemmät aukioloajat keskiviikkoisin!

Olemme keskiviikkoisin avoinna klo 20 saakka . Tervetuloa! MaanantaiSuljettuTiistai11-17Keskiviikko11-20 Torstai11-17Perjantai11-17Lauantai11-17Sunnuntai11-17

Lue lisää