Siirry pääsisältöön
Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.
Koti » Ajankohtaista » Avoin työpaikka: viestinnän ja markkinoinnin tuottaja

Avoin työpaikka: viestinnän ja markkinoinnin tuottaja

Vuoden museo -finalisti etsii VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN TUOTTAJAA Tammisaareen

Länsi-Uudenmaan museoon etsitään vakituiseen tehtävään VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN TUOTTAJAA

Haluatko työskennellä Uudenmaan tämän hetken puhutuimmassa uudessa taidemuseossa Chappessa? Kiinnostaako viestintä ja markkinointi historian, kulttuuriperinnön ja taiteen parissa? Oletko haka sosiaalisen median osaaja?

Viestintä- ja markkinointituottaja toteuttaa Länsi-Uudenmaan museon sekä sen käyntikohteiden Chappen ja Raaseporin museon viestintää eri kanavissa, pääasiassa digitaalisesti. Huolehdit, että informaatio digitaalisissa kanavissamme on ajan tasalla. Olet suunnitelmallinen ja järjestelmällinen, mutta suoriudut myös hyvin muuttuvien tilanteiden keskellä. Hallitset sisällöntuotannon erityisesti sosiaaliseen mediaan ja pienet graafisen suunnittelun tehtävät onnistuvat sinulta luontevasti.

Työskentelet museon markkinointi- ja viestintätiimissä yhdessä markkinointipäällikön kanssa.

Länsi-Uudenmaan museo on alueellinen vastuumuseo. Olemme nopeasti kehittyvä ja eteenpäin katsova museo. Museossa työskentelee 25 vakituista työntekijää sekä 3–6 määräaikaista työntekijää vuosittain. Näyttelytoimintamme painottuu Tammisaaren kulttuurikortteliin, jossa sijaitseva museokompleksi koostuu kulttuurihistoriaan painottuvasta Raaseporin museosta sekä nykytaiteen museo Chappesta. Kesäisin Raaseporin museon näyttelytoimintaa on myös Snappertunassa sijaitsevassa Forngårdenin talomuseossa.

Chappe, taiteen talo meren äärellä, on 2023 alussa avautunut, nykytaiteeseen painottuva taidemuseo. Arkkitehtuurin Finlandia-ehdokkaana ollut uudisrakennus on JKMM Arkkitehtien suunnittelema. Chappessa vieraili viime vuonna yli 60 000 kävijää ja se valittiin myös vuoden matkailuinnovaatioksi. Tänä vuonna Chappe on ehdolla vuoden museoksi!

Työtehtävät

  1. Viestintä ja markkinointi museon toiminnasta eri kanaviin, pääasiassa digitaalisesti mm. museon nettisivuille sekä Instagram ja Facebook -tileille vuosikellon mukaisesti
  2. Sisällöntuotantoa museon omiin kanaviin, esim. videot ja kuvat
  3. Pienet päivittäiset graafisen suunnittelun tehtävät, suuremmissa hankkeissa graafisten töiden tilaaminen ja koordinointi näyttelytyöryhmän kanssa

Tarjoamme sinulle kehitysintoisen ja vireän työyhteisön. Museon arvot ovat kokeellinen, värikäs, kutsuva ja sivistynyt. Toiminnassamme pyrimme saavutettavuuteen, avoimuuteen ja aitouteen.

Idyllinen Raaseporin seutu, johon kuuluvat mm. kulttuurielämästään tunnetut kylät Fiskars ja Billnäs, tarjoaa hienoja mahdollisuuksia työn ja elämän eri osa-alueilla. Täältä on myös hyvät juna- ja bussiyhteydet Helsinkiin sekä Turkuun.

Haemme sinua, joka haluat puhaltaa yhteen hiileen ja toteuttaa hienoja ja kunnianhimoisia projekteja kanssamme. Nautit muutoksesta ja uudet ajatukset viehättävät ja motivoivat sinua eteenpäin. Haluat työskennellä monipuolisesti yli ammatti- ja koulukuntarajojen.

Hakemustasi, pätevyyttäsi sekä soveltuvuuttasi tehtävään arvioidaan seuraavien kriteerien avulla:

Tehtävän kelpoisuusvaatimus

Seuraavat asiat ovat välttämättömiä työtehtävistä kiitettävästi suoriutumisessa

Arvostamme, jos sinulla on

Ansioksi luetaan myös (mutta ei edellytetä)

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä on toimistotyöaika 36,25 h/viikko. Tarjoamme lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuuksia (ePassi). Raaseporin kaupunki on savuton kaupunki. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävässä aloittamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka 2861,87 € / kk.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 16.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Museonjohtaja Lassi Patokorpi
019 289 2501 (puhelinajat: 2.4. klo 14.00, 4.4. klo 11.00, 8.4. klo 11.00, 10.4. klo 14.00)
lassi.patokorpi@raseborg.fi

Jaa

Lue myös

Avoin työpaikka: asiakaspalveluvastaava

Hakuaikaa jatkettu 7.4. asti

Lue lisää
Helene Schjerfbeck muotokuvat

Yleisöopastukset

Yleisöoopastukset Helene Schjerfbeckin elämä ja taide näyttelyssä 6.4.2024 lähtien. Opastetut kierrokset järjestetään lauantaisin klo 13.00 (ruotsiksi) ja klo 13.30 (suomeksi) sekä keskiviikkoisin klo 18 (ruotsiksi) ja klo 18.30 (suomeksi).

Lue lisää

Tule meille töihin!

Sijaisia museon asiakaspalveluun Oletko kiinnostunut työskentelemään Raaseporin uusimmassa ja kuumimmassa kulttuurikohteessa? Etsimme innokkaita ja palvelualttiita henkilöitä työskentelemään tarpeen tullen Chappen ja Raaseporin museon asiakaspalvelussa.

Lue lisää
Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.

Pidemmät aukioloajat keskiviikkoisin!

Olemme keskiviikkoisin avoinna klo 20 saakka . Tervetuloa! MaanantaiSuljettuTiistai11-17Keskiviikko11-20 Torstai11-17Perjantai11-17Lauantai11-17Sunnuntai11-17

Lue lisää